In het kort

  • Maak een keuze uit de Robuuste of Royale lunchbox.
  • Klik op de knop “box bestellen” of stuur een mail naar aanmelden@brengmijnlunchbox.nl en geef aan wat je wensen zijn. Je krijgt van ons altijd snel een reactie.
  • We bespreken het arrangement, de bezorgfrequentie, het aantal lunches en de voorkeuren van medewerkers. Of jullie nu houden van supergezond, vegetarisch of veel zoetigheid, wij zorgen altijd voor een feestje op tafel!
  • Binnen 1 tot 3 werkdagen ontvang je een passende offerte.
  • Is de offerte akkoord, dan prikken we meteen de eerste leverdatum.
  • We komen de lunchbox op de afgesproken dag vóór lunchtijd, tussen 9.00 en 12.00 uur, bij je op kantoor bezorgen.
  • Lunchtime! Aanschuiven en genieten maar!

In het lang


In de lunchboxen Robuust en Royaal zitten 20 lunches, dit is het minimum aantal lunches die in een box zit. Wil je met 4 personen gebruik maken van een lunchbox, dan heb je voor 5 dagen lunch. Ben je met 10 personen, dan kun je 2 dagen genieten van een lunchbox en kunnen we desgewenst meerdere keren per week een lunchbox komen afleveren.

In overleg met jullie stellen we een lunchbox samen voor het gewenste aantal personen en het gewenste aantal dagen. Alle producten zijn kakelvers en in een koelkast prima vijf dagen te bewaren. Het brood is puur en zonder conserveringsmiddelen of E-nummers. Om je elke lunch te laten genieten van vers brood, kunnen we op donderdag vers brood langsbrengen.

Naast de basis producten zoals, brood, melk, boter en kaas, ontvang je wekelijks wisselende ingrediënten in de lunchbox zodat we je blijven verrassen. We rouleren uit ruim 200 verschillende producten. Daarnaast blijven we zoeken naar bijzondere lokale producenten om ons assortiment te vergroten.

In je persoonlijke account kun je uit ons assortiment een aantal producten aanklikken die je minder lekker vindt en zo niet in je box terecht komt. Uit de overige producten stellen wij de lunchbox samen. Is er iemand met een allergie, geef dit dan aan in het account zodat we daar rekening mee kunnen houden. Je kunt ook later in je persoonlijke account weer aanpassingen doen.

Het leveren van de lunchboxen gaat middels een abonnement. Een abonnement sluit je af voor minimaal een maand en is daarna per maand gemakkelijk opzegbaar. Dit kun je doen door een mail te sturen naar de klantenservice en daarna ben je van de verplichting af. Hoewel we het ons bijna niet voor kunnen stellen, want we hebben zulke lekkere producten waardoor je echt niet wilt opzeggen.

Heb je inmiddels trek gekregen in een goede en verantwoorde lunch en mogen wij deze komen verzorgen? Stuur dan een aanvraag door op de “lunchbox bestellen” knop te klikken en stuur ons jullie informatie. Binnen 1 a 2 werkdagen ontvang je een reactie en bespreken we de lunchbox en jullie wensen.

Per levering brengen we € 4,50 bezorgkosten in rekening. De bedragen voor de lunchboxen en de bezorgkosten zijn exclusief btw. Een keer per maand ontvang je een factuur voor de afgeleverde lunchboxen en de bezorgkosten.

Betalen gaat middels een automatische incasso. Vul eenmalig het incassoformulier in en de betalingen gaan vanzelf. Incasso stoppen? Download het formulier op onze website om de incasso op te heffen.

Wil je een keer pauzeren, geen probleem. Je kunt vijf keer per jaar je abonnement een week pauzeren. Laat ons dit dan wel twee weken van te voren weten.

De lunches worden geleverd in kratten, deze blijven eigendom van BrengMijnLunchbox.nl. Bij een nieuwe levering, nemen we het vorige krat weer mee. Ben je gehecht aan het kratje en kun je er geen afstand van doen, geen probleem. We brengen dan wel € 10,00 per krat in rekening.

De robuuste en royale lunchbox

Wil je geen abonnement maar af en toe wel eens lekker lunchen? Dan is de eenmalige box een goede keuze! Deze lunchbox kun je gemakkelijk bestellen door op de bestelknop “eenmalige lunchbox bestellen” te klikken. Vul je gegevens is, de afleverdag en geef eventuele allergieën of wensen aan zodat we daar rekening mee kunnen houden. De lunchbox kun je contant of per pin betalen bij aflevering. De lunchbox wordt afgeleverd in een kartonnen lunchbox zodat je geen statiegeld hoeft te betalen voor een krat.


Meer weten?

Bij veelgestelde vragen vind je antwoord op heel veel vragen.