Ons verhaal begint in 2006, toen we ons restaurant in Groningen openden. Onze tafelgasten spraken vol lof over onze dagverse lunches. Regelmatig kregen we de vraag of het ook mogelijk was om lunches op kantoor te laten bezorgen. Zo werd het idee BrengMijnLunchbox geboren. We waren al langer actief in het bezorgen van vergader- en personeelslunches, dus het concept ‘lunch op kantoor’ sloot hier prima bij aan.


Liefde voor de lunch

We wilden bedrijven echt wat extra’s bieden. Geen standaardlunch, maar verantwoorde lunches die ook nog ’s heel erg lekker én met liefde bereid zijn. Met veel seizoensproducten en eerlijke ingrediënten. En dat is goed gelukt, al zeggen we het zelf! ’s Morgens gaan we al vroeg op pad om mooie producten te verzamelen. Deze zijn voor een groot deel afkomstig van Groningse boeren en producenten. Medewerkers van bedrijven waaraan we leveren zijn onze grootste inspiratiebron: we bespreken de inhoud van de lunchbox dan ook regelmatig.


Ambachtelijke bereidingswijze

Bij het bereiden van de lunches krijgen we regelmatig hulp van onze ouders. Pa en ma houden graag een oogje in het zeil. Veel van onze producten worden volgens moeders recept bereid. Op ambachtelijke wijze. Zoals alleen zij dat kan…


Wil je ook proeven? Check hier onze lunchboxen.